Superliga Srbije

Milan Rodić ispisao istoriju Crvene zvezde - postao igrač sa najviše osvojenih titula

komentari (0)

Izvor: Tanjug

03.05.2024 22:08
Mitar Mrkela i Milan Rodić uoči početka prvenstvene utakmice MN Press
Mitar Mrkela i Milan Rodić uoči početka prvenstvene utakmice

Milan Rodić je sa sedam osvojenih titula u dresu Crvene zvezde postao novi klupski rekorder, a iskusni fudbaler je poručio da će u njenon slavlju uživati kao nikad pre.

Crvena zvezda je osvojila 35, a sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, a Rodić je postao fudbaler sa najviše trofeja prvaka u istoriji kluba.

"Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kad se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram", rekao je Rodić za klupski sajt.

Od dolaska na "Marakanu" u julu 2017. godine, Rodić je osvojio sedam titula i tri kupa i po broju trofeja izjednačio se sa legendama - prvom Zvezdinom zvezdom Rajkom Mitićem (šest titula i četiri kupa) i trećom Zvezdinom zvezdom Draganom Džajićem (pet titula, četiri kupa i Mitropa kup). Po šest titula uz Rajka Mitića imaju Bora Kostić, Milan Borjan, Marko Gobeljić i El Fardu Ben.

 

 

Kako se navodi na sajtu kluba, Zvezdu 21. maja očekuje finale Kupa Srbije, što bi za pouzdanog defanzivca bio 11. pehar u crveno-belom dresu.