Evroliga

Košarkaši Partizana u Francuskoj: Protiv ASVEL-a mora bolje nego u Tel Avivu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2023 13:09
Košarkaši Partizana u Francuskoj: Protiv ASVEL-a mora bolje nego u Tel Avivu MN Press

Prošlogodišnje učešće u Evroligi košarkaši Partizana su završili pred vratima Fajnal Fora, ali ih je u tome sprečio Real Madrida, a novi pokušaj da se domognu završnog turnira crno-beli su započeli neuspehom u Tel Avivu, a naredni rival im je Asevl (20.00).

Francuski tim je u uvodnom kolu ubedljivo poražen od Crvene zvezde i sigurno će pred svojim navijačima pokušati da se iskupi za taj neuspeh.

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da očekuje reakciju košarkaša "crno-belih" protiv Asvela, nakon ubedljivog poraza na gostovanju Makabiju, i rekao da njegovi igrači moraju da budu koncentrisani.

"Ovo nam je druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom. Igramo protiv tima, koji je bez obzira što je izgubio prvu utakmicu, bolji nego prošle godine",  rekao je Obradović na konferenciji za medije uoči puta u Francusku.

Evroliga, 2. kolo

četvrtak

Efes - Real Madrid 19.30
Alba - Baskonija 20.00
ASVEL - Partizan 20.00
Panatinaikos - Bajern 20.15

petak

Monako - Virtus 19.00
Žalgiris - Crvena zvezda 19.00
Olimpijakos - Barselona 20.15
Valensija - Fenerbahče 20.30

odloženo

Olimpija - Makabi