ABA liga

Očekujem reakciju posle Makabija: Željko Obradović zna da Partizan može i mora bolje protiv Krke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.10.2023 16:48
Očekujem reakciju posle Makabija: Željko Obradović zna da Partizan može i mora bolje protiv Krke ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Partizana doživeli su previše lak i ubedljiv poraz na početku svoje druge vezane sezone u Evroligi, ali nemaju mnogo vremena za lamentiranje nad lošom partijom protiv Makabija u Tel Avivu, jer ih već u nedelju čeka duel sa Krkom u drugom kolu AdmiralBet ABA lige (16.00). 

Ako je iko svestan trenutka onda je to trener Željkjo Obradović, poslovično realan u komentarisanju dešavanja sa parketa. I odavno naučen da su pobede najbolji lek za neuspehe, a igra živa stvar, podložna stalnim promenama. 

"Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bi odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke", poručio je Obradović.

Partizan je odbranu primata u regionalnom takmičemnju počeo ubedljivim slavljem protiv Mornara, dok je Krka povratak iz ABA 2 lige obeležila trijumfom protiv FMP-a. 

 

Standings provided by Sofascore