Vesti iz fudbala

Kejn žali zbog poraza u finalu Superkupa Nemačke: Osećam odgovornost, 100 miliona je veliki novac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2023 18:49
Kejn žali zbog poraza u finalu Superkupa Nemačke: Osećam odgovornost, 100 miliona je veliki novac Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Novopečeni fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn, izjavio je da je došao u Bundesligu kako bi se borio za trofeje.

Prvu priliku imao je sinoć, ali je u finalu Superkupa Nemačke njegov tim izgubio od Lajpciga, i to poprilično ubedljivo sa 3:0, golovima Danija Olma.

"Neverovatno iskustvo. Doček na sinoćnjoj utakmici je bio magičan. Želim da se borim za Ligu šampiona, za titule. Radujem se tom izazovu", rekao je Kejn na konferenciji za medije.

Pre debija u minhenskom klubu, reprezentativac Engleske izjavio je da kasno sinoć legao u krevet zbog nešto dužih lekarskih pregleda.

"Bila je naporna sedmica. Ovo je moj prvi transfer u kojem sam učestvovao. Srećan sam što sam ovde. Želim Totenhemu sve najbolje, Danijelu Leviju takođe. Moj fokus je sada ovde, pokušavam da pomognem timu. Proveo sam celu karijeru i život u Engleskoj. Biće potrebno malo vremena da se prilagodim na novu ligu, timove. Prilagođavao sam se tokom karijere u Totenhemu i reprezentaciji, to ću raditi i ovde".

 

 

Kejn oseća odgovornost zbog poraza, naročito zbog činjenice da je plaćen mnogo novca  ovog leta (100 miliona dolara).

"To je mnogo novca. Osećam odgovornost. Platili su kako bi pokušali da naprave velike stvari, ja želim da postignem velike stvari. Na istom smo putu", rekao je Kejn.

Finale ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona biće odigrano na "Vembliju".

"Igrati na Vembliju je uzbudljivo. Šansa za trijumf na Vembliju bila bi neverovatna za mene. Nadam se da možemo to da postignemo", zaključio je novi fudbaler minhenskog Bajerna.