Superliga Srbije

Leonard Ovusu uputio javno izvinjenje Partizanu i navijačima crno-belih: Teški momenti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2024 10:40
Leonard Ovusu, fudbaler Partizana, oseća krivicu zbog ishoda meča sa Vojvodinom MN Press
Leonard Ovusu, fudbaler Partizana, oseća krivicu zbog ishoda meča sa Vojvodinom

Partizan privodi kraju još jednu sezonu koju su "pojeli skakavci", jer ga je posle ispadanja iz Kupa Srbije poraz od Vojvodine u 33. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i teoretski ostavio bez šanse da dođe do sedam godina čekane titule i prekida dominacije Crvene zvezde. Nezadovoljni su navijači crno-belih, ali ništa menje od njih i Leonard Ovusu. 

Dan posle pete izgubljene utakmice u nizu, računajući oba takmičenja, vezista iz Gane osetio je potrebu da se putem društvenih mreža obrati drugom najtrofejnijem srpskom klubu i "grobarima". 

"Želim da se izvinim svim navijačima i klubu u ovim teškim momentima. Nije bilo najbolje, ali moramo svi da iskoračimo još jednom, a posebno ja, nije ovo bilo najbolje vreme za nas, ali ćemo se vratiti i postavićemo ovaj klub tamo gde treba da bude", napisao je iskusni fudbaler.

Još da sa ekipom pređe s reči na dela, jer ukoliko hitno ne poboljša igru i, prvenstveno, rezultate, "parni valjak" bi mogao posle gubitka prve pozicije mogao ostati i bez drugog mesta na kraju Mozzart Bet Superlige Srbije. Odnosno, kvalifikacija za Ligu šampiona, sezonu posle ispadanja iz Evrope u "sezoni kupanja".