• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Srbija "potopila" Crnu Goru u Nišu!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 12.12.2017.
MN Press
Srbija u Nišu, bez većih problema, stigla do druge pobede u Svetskoj ligi...

Vaterpolisti Srbije, bez većih problema, savladali su jednog od najvećih rivala sa praktično svih velikih takmičenja, Crnu Goru, pred oko hiljadu odličnih i bučnih navijača na "Čairu".

"Delfini" su u Nišu pobedili 7:4 (2:0, 2:2, 2:1, 1:1) i tako upisali pobedu u drugom kolu Svetske lige, što je drugi trijumf naših zlatnih vaterpolista koji su prethodno pobedili i Rumuniju (12:3).

Ovom pobedom Srbija je napravila veliki korak ka osvajanju prvog mesta, a slede nam dva gostovanja u Crnoj Gori i Rumuniji.

Najefikasniji u našem sastavu, u kom nije bilo povređenog Dušana Mandića, bio je Milan Aleksić sa tri gola, dva je dodao Miloš Ćuk, a po jednom su pogađali Stefan Mitrović i Filip Filipović.

Kod Crnogoraca, koji su došli u podmlađenom sastavu bez Radovića, Čučkovića i drugih, pogađali su Ivović, Banićević, Petković i Brguljan.

Bazen Čair. Gledalaca 800. Sudije: Vlašić (Hrvatska), Kun (Mađarska). Igrač više: Srbija 8 (3), Crna Gora 6 (2).

SRBIJA: G.Pijetlović, Lazić, V.Rašović, Ranđelović, Ćuk 2, D.Pijetlović, Ubović, Aleksić 3, Jakšić, Filipović 1, Prlainović, S.Mitrović 1, B.Mitrović. Selektor: Savić.

CRNA GORA: Lazović, Brguljan 1, Banićević, Petković, Radović, Drašković 1, Ukropina, Ivović 1, Spaić, Popadić, Sarić, Kandić. Selektor: Gojković

<< NAZAD