• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Milorad Čavić: Ovo je veća nepravda od moje!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 12.08.2017.
MN Press
Legendarni srpski plivač pružio je podršku Ivani Španović.

 

Ivani se pocepao papir na leđima, a on nije pritisnuo taster dovoljno jako. I jedno i drugo zabolelo je i još boli sve koji su za njih navijali.

Čuveni srpski plivač Milorad Čavić, nekadašnji šampion sveta, dobro je osetio na svojoj koži šta znači bolan poraz zbog stvari koja je van tvoje moći. U čuvenoj trci na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio je Majkla Felpsa, stigao pre njega do cilja, ali je ipak osvojio srebro jer je "slabo pritisnuo taster".

Prošle večeri, bol onih koji su bili uz Ivanu Španović bio je sličan tom osećaju.

Najbolja srpska atletičarka skočila je najdalje u finalu Svetskog prvenstva, ali nije osvojila nijedno odličje jer joj je zihernadla na leđima pocepala papir sa "brojem", koji je pao u pesak pre nje.

I dalje nije jasno kako, ali sudije su potom utvrdile da je papir pao tačno na 6,91, pa je ostala bez medalje za centimetar!

Milorad Čavić video je šta se dogodilo u Londonu i u subotu ostavio svoj komentar te situacije:
 


"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za Svetsku atletsku federaciju", napisao je nekadašnji plivač, čiji rekord Svetskog prvenstva i dalje nije oboren.

<< NAZAD