Kaluđerović: Napadamo Primeru!

Article
Kaluđerović
Andrija Kaluđerović je postigao dva gola na dva meča i time privukao pažnju u Santanderu gde još uvek pamte Nikolu Žigića.

"Verujemo da možemo do baraža za plasman u Primeru. Neće biti lako, Segunda je uz engleski Čempionšip najteža liga van ranga elitnih. U kupu želimo što dalje možemo. Protiv Luga smo igrali u najjačem sastavu, to govori da nam je važno ovo takmičenje. Voleli bismo da stignemo do meča sa Barselonom ili Real Madridom", istakao je Kaluđerović koji preti da u Santanderu postane popularan kao Nikola Žigić.

Fudbal

Svakodnevno čitajte aktuelnosti iz fudbala na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti