Nikolić: Bilo je jako teško

Article
Marko Nikolić
Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je njegovim pulenima bilo jako teško igrati sa deset igrača, ali da su skoro ostvarili ono što su najavili.

"Uspeli smo u dobrom delu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. Čestitam im, nije bilo lako odbraniti se", rekao je Nikolić posle meča koji je završen 2:2.

"Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. Želeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspeli", rekao je 33-godišnji trener Rada.

Izveštaj sa utakmice pročitajte na linku Crvena Zvezda - Rad 2:2.

Najnovije vesti fudbal

Svakodnevno čitajte aktuelnosti iz fudbala na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti