Ćebićeva: Doživele smo veliko razočaranje

Article
foto: Nemanja Obradovic
Suzana je rekla da su sve utakmice na Olimpijskim igrama odigrale jako loše i da nisu mogle da očekuju bolji rezultat.

Doživele smo veliko razočaranje. Odigrale smo od starta do kraja jako, jako loše i nikako nismo mogle da očekujemo bolji rezultat“, rekla je Suzana Ćebić.

Ne vidim neki poseban razlog naše loše forme. Nismo uspele da dođemo do igre koja nas je krasila prošle godine. Ovog leta smo igrale toplo-hladno i Olimpijske igre smo završile baš neslavno. Jeste bio naporan raspored, ali glupo je tražiti alibi u tome, jer kako je bilo nama, tako je bilo i drugima. Jako, jako loše smo odigrale i ovo je bio naš maksimum. Igre su san svakog sportiste, a mi smo same sebe razočarale, pa ostale“, dodala je Suzana.


Odbojka vesti

Vesti iz odbojke pogledajte na linku Odbojka.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti