Hrvati dočekali svojih pet minuta

Article
foto: Nemanja Obradovic
Posle pobede naših rukometaša nad Hrvatskom reprezentaijom u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradu, ova pobeda Hrvata podigla je prašinu kod medija u susedstvu.

Hrvatski rukometaši očajno su želeli da pobede Srbiju u drugom kolu olimpijskog turnira. Bilo je to sasvim očigledno u svakom trenutku utakmice. Naše komšije su na kraju slavile sa ubedljivih 31:23 (13:9). Ovu vest su jedva dočekali hrvatski mediji i odmah objavili naslove u novinama kao što su "Kakvo gaženje" i "Hrvatska pokrpala beogradske rane: sjajni Čupić napunio srpsku mrežu".

Utakmica Hrvatska - Srbija završena je rezultatom 31:23.

Rukomet vesti

Ne propustite ostale najnovije vesti na linku Rukomet novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti