Novak Djoković

Đoković je monstrum od igrača: Van Eš nahvalio najboljeg tenisera sveta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2023 10:46
Đoković je monstrum od igrača: Van Eš nahvalio najboljeg tenisera sveta Guliver

Najbolji teniser sveta Novak Đoković učešće na turniru Srpska Open u Banjaluci započinje u sredu duelom protiv Francuza Luka van Eša, koji je istakao da mu je velika čast što će dobiti priliku da igra protiv takve legende kakav je lider na ATP listi.

Trenutno 87. igrač na planeti nikada u karijeri nije nastupao protiv najboljeg na svetu i to je, kao je rekao veliki motiv za njega.

"Velika je čast što ću imati priliku da igram protiv tako velikog tenisera kakav je Novak Đoković. On je legenda našeg sporta. Ne znam da li je najbolji svih vremena, ali je monstrum od igrača. Nije da mi je on omiljeni igrač na turu, ali imam ogromno poštovanje prema njemu", rekao je francuski teniser.

Van Eš je naglasio da je Novak Đoković apsolutni favorit u ovom meču, ali da on ne želi unapred da se preda i da će se truditi da ovaj duel traje što duže.

"Niko ne može da mi oduzme želju da se borim. Igraču protiv igrača koji je neverovatan, ali ću se truditi da mu otežam osvajanje svakog poena. Daću sve od sebe i to će biti jedan poseban meč", rekao je Van Eš.