Novak Djoković

Posle Obradovića i Novak pružio podršku Milojeviću: Neka mu anđeli pomognu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 15:23
Posle Obradovića i Novak pružio podršku Milojeviću: Neka mu anđeli pomognu AP Photo/Frank Franklin II/Manu Fernandez

Kao "grom iz vedra neba" odjeknula je jutros vest da je srpski trener i bivši košarkaš Partizana, Dejan Milojević (46), doživeo srčani udar u Americi, gde je potom uspešno i operisan.

Prema pojedinim izvorima, pomoćni trener u Golden stejtu, nalazi se u stabilnom stanju nakon operacije, a od jutros stižu reči ohrabrenjenja sa svih strana. 

Nakon što su se javili brojni košarkaši stručnjaci, među kojima je bio i Željko Obradović, podršku Milojević pružio je i Novak Đoković, koji zbog meča drugog kola Australijan opena protiv Alekseja Popirina, nije znao šta se dogodilo nekadašnjem treneru Mege.

 

 

Vest su mu preneli srpski novinari tokom konferencije za medije u Melburnu posle pobede Đokovića i plasmana u treće kolo.

"Srčani udar?! Šta mogu da kažem, osim da pošaljem podršku, da ga Bog čuva, da mu anđeli pomognu i da bude dobro. Šokantno za tako mladog čoveka, obeležio je naš sport. Misli su uz familiju!", rekao je Đoković koji jako dobro poznaje Milojevića.

Za sada Golden stejt se nije oglašavao o stanju srpskog trenera, ali prema pojedinim informacijama koje stižu iz Amerike, njegovo stanje je sada stabilno nakon operacije u lokalnoj bolnici u Solt Lejk Sitiju.