Novak Djoković

"Ajronmen" Đoković protiv Variljasa za četvrtfinale Rolan Garosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2023 08:31
"Ajronmen" Đoković protiv Variljasa za četvrtfinale Rolan Garosa Tanjug/AP Photo

Novak Đoković je još jednom potvrdio da je neuništiv, da uvek pronađe način da stigne do uspeha i da postaje sve jači kako turnir odmiče, pa će danas posle 12.30 časova ukrstiti rekete sa Perunacem Huanom Pablom Variljasom za plasman u četvrtfinale Rolan Garosa.

"Đoković će kako Rolan Garos odmiče biti sve veći favorit za titulu", prognozirao je Mats Vilander, bivša teniseka zvezda i komentator "Jurosporta".

Peruanac Huan Pablo Variljas je iznenađenje turnira, eliminisao je Bautistu i Hurkača, dokazao se kao maratonac (sve mečeve igrao pet setova), ali je pitanje hoće li mu Novak dozvoliti da vremenom stiče samopouzdanje.

Ima Novak i svoj tajni sastojak, kako se našalio, postao je sa njim "Ajronmen". Radi se o nanotehnologiji zalepljenoj na njegovim grudima. Firma "TaoPatch" je tvorac "biohaking uređaja" (biohacking device) koji omogućava prirodni metod unapređenja ljudskih sposobnosti.

 

 

Ovaj uređaj kombinuje akupunkturu sa lakom terapijom i sadrži slojeve nanokristala koji hvataju telesnu toplotu i pretvaraju je u veoma slabu svetlost koja se emituje na određene tačke u telu. To stimuliše centralni nervni sistem.

"Ajronema" Đokovića u četvrtfinalu očekuje bolji iz meča Hačanov - Sonego.