Vesti iz košarke

Osvojiće Srbi, oni i Nemci u finalu: Roko Lukić još u utorak najavio "orlove" u finalu Mundobasketa, neka se ostvari i drugi deo predviđanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2023 18:14
Osvojiće Srbi, oni i Nemci u finalu: Roko Lukić još u utorak najavio "orlove" u finalu Mundobasketa, neka se ostvari i drugi deo predviđanja Guliver

Mnogi su danas pukovnici posle dobijene bitke košarkaša Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva sa Kanadom, pa i posle ispadanja Sjedinjenih Američkih Država protiv Kanade, dok je hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić evropski okršaj u meču za zlatnu medalju (10. septembar, 14.40) tri dana pred pomenutih utakmica video ko će skačući a ko pognutih glava sa parketa.

Prvotimac Splita, s dugom karijerom u NBA ligi i pregršt sezona u velikim evropskim klubovima, napisao je takvu poruku zemljaku Igoru Ćurkoviću, a hrvatski novinar čekao rasplet dva pomenuta susreta da obelodani svetu kakav je prognozer Ukić. 

"Osvojiće Srbi... Oni i Nemci u finalu", stoji u slikanoj telefonskoj poruci, objavljenoj u Ćurkovićevom tvitu. 

 

 

Ne znamo da li je bivši reprezentativac nekadašnje jugoslovenske republike svoje znanje naplatio klađenjem, ali je ovom 38-godišnjem plejmejkeru sigurno satisfakcija što su prošle obe njegove prognoze. 

Navijači Srbije širom sveta nadaju se još da će biti u pravu i kada je "prorekao" šampionsku titulu, zbog brojnih otkaza prvih zvezdi tima, unapred "otpisanih" komšija sa Balkana.