Evroliga

Panter odgovorio Ljulju: Emocije su bile velike, "zakopajmo ratne sekire"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 16:54
Panter odgovorio Ljulju: Emocije su bile velike, "zakopajmo ratne sekire" MN Press

Košarkaš Reala Serhio Ljulj uputio je izvinjenje na društvenim mrežama zbog nesmotrenog i grubog faula nad Kevinom Panterom, posle čega je izbila velika tuča u Madridu, a na poruku legendarnog španskog igrača, nadovezao se kapiten crno-belih.

Iskusni košarkaš španskog kluba napisao je da se kaje zbog načina na koji je faulirao američkog beka, kao i da mu je žao što se utakmica završila na takav način. Panter je bio pun razumevanja.

"Emocije su bile velike, potpuno razumem, nastavimo sa košarkom kao što smo i u dosadašnjoj seriji i pre kada smo igrali međusobno“, odgovorio je Panter na poruku Ljulja.

 

 

Posle kratko sukoba španskog i američkog košarkaša, izbila je tuča na terenu, gde je u prvi plan izbio rvački zahvat Geršona Jabuzelea nad Danteom Egzumom. Francuz je sa leđa doslovno zgrabio i bacio košarkaša Partizana na parket i tom prilikom ga povredio. Ali, prema poslednjim informacijama Australijanac se uspešno oporavlja i trebao bi da se nađe u protokolu za treću utakmicu serije koja se igra u Beogradu 2. maja.
 

 

 

Partizan vodi 2:0 i potebna mu je samo jedna pobeda za plasman na Fajnal-for u Kaunas.