Vesti iz košarke

Egzum igra protiv Reala? Australijanac će i povređen biti u timu za treći meč plej-ofa Evrolige protiv Reala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 15:58
Egzum igra protiv Reala? Australijanac će i povređen biti u timu za treći meč plej-ofa Evrolige protiv Reala MN Press

Stanje povrede Australijanca Dantea Egzuma zadobijene nakon rvačkog zahvata Geršona Jabuselea na drugoj utakmici plej-ofa Evrolige protiv Reala nije toliko strašno kao što se mislilo i on će biti spreman za treći meč koji je na programu u utorak u Beogradu.

Jedan od najboljih prvotimaca crno-belih se iz Madrida vratio na štakama i u pvi mah se sumnjalo da mu je pukla tetiva domalog prsta na nozi, ali su dodatni lekarski pregledi dali jasniju sliku u njegovo zdravstveno stanje i pokazali da te sumnje nisu bile opravdane.

Zapravo, povreda zaista postoji, ali njen stepen nije toliko visok i Australijanac će uz adekvatnu terapiju biti spreman da zaigra u utorak u "Štark areni".

Za sada nije poznato koliko vremena će moći da provede na terenu, ali je sigurno da će samo njegovo prisustvo u ekipi podići moral igračima crno-belih, koji trenutno vode 2:0 u seriji i samo ij jedna pobeda deli od plasmana na završni turnir Evrolige koji će se od 19. do 21. maja održati u Kaunasu.

U slučaju da do nje ne dođu u utorak, igrači Partizana bi poravni imali već u u četvrtak, 4. maja, dok je eventualna "majstorica" zakazana za 9. maj u Madridu.