Evroliga

Željko Obradović: Ne vidim sebe nigde osim u Partizanu - ili ću ostati ili neću raditi!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.02.2024 23:15
Željko Obradović MN Press
Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Efesom (100:90) u Evroligi da ne vidi sebe nigde osim u Partizanu i da će ili ostati u klubu ili neće više nigde raditi.

"Ne vidim sebe nigde, osim u Partizanu. Ili ću ostati u klubu ili više neću nigde raditi. Kako će to izgledati u budućnosti, to ćemo još videti", rekao je Obradović koji ima ugovor do kraja tekuće sezone.

Osvrnuo se i na podršku koju je dobio od navijača i ovacije pred početak i na kraju utakmice. "Ponosan sam i srećan što sam trener kluba koji volim. Ovo što sam doživeo večeras, ali i uopšte od mog povratka u klub, za ovakve stvari se valja roditi. Sve što radim ovde, radim zbog njih, oni su najveća snaga kluba. Srce mi je puno kad vidim koliko dece dolazi na naše utakmice", dodao je Obradović.
 


Osvrnuo se i na utakmicu. "Igrači su dali sve od sebe protiv jedne veoma kvalitetne koja ima neverovatne procente. Energija koja je došla sa tribina nam je dala veliku snagu. Aleksa Avramović je odigrao fenomenalno, nije pravio brzoplete odluke, a kad je tako onda dođu i ovakve partije. Svaka čast i Zeku Ledeju koji je odigrao skoro 40 minuta, odlični su bili i Kevin Panter i Danilo Anđušić koji je bio sjajan na treninzima prethodnih dana, a iako je dao samo dva poena, veliki doprinos je dao i Mateuš Ponjitka", zaključio je Obradović.
 

Standings provided by Sofascore