Evroliga

Najsrećniji sam u Partizanu: Obradović rasplamsao maštu navijačima - sve ću uraditi da ostanem!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.03.2024 23:58
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović MN Press
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je večeras posle pobede nad Baskonijom (87:83) u 30. kolu Evrolige da će uraditi sve što može da ostane u klubu.

"Je l' treba nekome da se objašnjava? Ja nemam šta da objašnjavam, ja sam ovde najsrećniji čovek, prošao sam mnogo toga kao trener, od Huventuda, Reala, Treviza, Benetona, Panatinaikosa, Fenerbahčea... Svuda smo imali sjajan ambijent, ali ova odanost i ova publika, to nema nigde, uvek ću da im se zahvaljujem, ali uvek ću ponavljati jednu stvar - da treba da budemo šampioni i u ponašanju. To je moja želja od prvog dana, treba da napravimo sjajan ambijent, ali bez vređanja bilo koga", rekao je Obradović kome aktuelni ugovor ističe na kraju sezone.
 

 

 

Nastavio je Obradović da priča o atmosferi u "Areni" gde je bilo 20.174 navijača.

"Naši navijači nam daju vetar u leđa, gde god smo igrali na strani, dolaze iz cele Evrope, dolaze iz Italije. Da li postoji nešto važnije nego da napravimo nove generacije navijača Partizana. Mene posle svake utakmice čeka 200-300 mališana sa roditeljima. Ima li veće radosti od toga", dodao je on.

Trener Partizana ističe da će, što se njega tiče, uraditi sve da ostane u Partizanu. "Nije ovde sve idealno, gde ima da je idealno... Nadam se da ćemo svi naći put, da ćemo nastaviti ovu priču u Evroligi. Smatram da dobro predstavljamo Srbiju, treba videti koliko ljudi dolazi sa strane da gleda Partizan, koliko se noćenja obavi, koliko su puni restorani, ko ima koristi od toga...nije samo Partizan", zaključio je Obradović i naglasio da mu je drago što su se navijači setili Zeka Ledeja u najtežim trenucima, nakon što mu je otac preminuo.

 

Standings provided by Sofascore