Evroliga

Crvena zvezda ima najbolji tim u istoriji: Nedović svestan kvaliteta crveno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2023 13:13
Crvena zvezda ima najbolji tim u istoriji: Nedović svestan kvaliteta crveno-belih MN Press

Košarkaški Crvene zvezde spremaju se za novu sezonu na Kipru. Crveno-beli su učesnici međunarodnog turnira u Nikoziji i u prvoj utakmici doživeli su poraz od Makabija posle dva produžetka. Srpski tim će danas (15.45, TV Arena 2 Premium) odmeriti snage sa još jednim učesnikom Evrolige, litvanskim Žalgirisom.

Ovog leta na Mali Kalemegdan stigao je veliki broj iskusnih igrača, a među njima su i Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica. Jedan od retkih koji je ostao u sastavu tima Duška Ivanovića iz prošle sezone je Nemanja Nedović.

Bek Zvezde smatra da šampion Srbije i vicešampion ABA lige ima najbolji tim u svojoj istoriji.

"Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem", rekao je Nedović za portal "Meridian sport".

Srpski košarkaš i njegovi saigrači spremno dočekuje početak sezone.

"Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre. Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezentaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim (Bjelicom) sa mnogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je", rekao je Nemanja Nedović.