Evroliga

Nedović posle debakla u Podgorici: Izvinjavam se našim navijačima, ono nije bio nivo Crvene zvezde

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.02.2024 16:50
Nemanja Nedović MN Press
Nemanja Nedović

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović uputio je izvinjenje navijačima kluba putem zvaničnog sajta posle poraza od Budućnosti (62:84) u meču 19. kola ABA lige.

Zbog toga se navijačima Zvezde obratio Nedović, i to pred važne utakmice u Evroligi, ABA ligi i završnici Kupa Radivoja Koraća.

"Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najgoru ove sezone u ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo mnogo do kraja sezone", rekao je Nedović.

Utakmica Crvena zvezda – Žalgiris igra se u petak od 20 časova u Beogradskoj Areni, u okviru 26. kola Evrolige. Zvezda ima skor od 10 pobeda i 15 poraza, nalazi se na deobi 12. pozicije-