Evroliga

Bukmejkeri ne vide Partizan i Zvezdu ni u Top 8 Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2023 12:40
Bukmejkeri ne vide Partizan i Zvezdu ni u Top 8 Evrolige MN Press

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda najavili su uoči početka sezone da će na svim frontovima pokušati na napadnu vrh, a posebno je zanimljivo što se to odnosi i na Evroligu. U skladu s tim očekivanjima, srpski predstavnici u najjačem takmičenju doveli su brojna pojačanja.

Ali…

Reči čelnika dva kluba, ipak, nisu uticale na bukmejkere koji beogradske timove ne vide u borbi za evropski tron, pa čak ni za Fajnal for i Top 8. "Parni valjak" je na listama nešto bolje plasiran, ali opet se i ispred njega nalazi nekoliko favorita.

Partizan je trenutno deseti favorit za pobedu u Evroligi i za sve koji ulože novac na crno-bele, a oni osvoje takmičenje, uplata će im se množiti sa 16. Navijači koji veruju da će Crvena zvezda biti najbolja u Evropi i imaju hrabrosti da tu opkladu stave na tiket, u slučaju pobede ekipe sa Malog Kalemegdana, množiće uplaćeno sa 21. Crveno-beli su inače 11. favorit Evrolige po kladionicama.

Aktuelni šampion Evrope, Real Madrid, je i ove godine glavni favorit za osvajanje Evrolige i kvota na "kraljevski tim" je pet. Panatinaikos se je imao prošlu sezonu za zaborav u najjačem takmičenju, ali je ove rešio da se ponovo uključi u borbu za vrh, pa se pobeda "zelenih" plaća koeficijentom sedam, koliko ima i "NBA" Monako.

Fenerbahče i Olimpijakos dele četvrto mesto sa kvotom devet, Barselona je na šestom mestu sa kvotom 9,50, a posle nje slede Olimpija Milano 11, Anadolu Efes i Makabi sa 15…

Najmanje šanse imaju Žalgirs, Valensija, Bajern (41), Baskonija (51), Virtus (67), Asvel (201) i Alba (251).