Superliga Srbije

Batak pred Voždovac: Maksimalno smo posvećeni, jedini cilj je pobeda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 23:30
Batak pred Voždovac: Maksimalno smo posvećeni, jedini cilj je pobeda MN Press

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 19.00 (TV Arena sport 2) dočekuju Voždovac u okviru trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener Novosađana, Radoslav Batak, je izjavio da će njegov tim pokušati da nadoknadi dva boda koja je izgubio u prošlom meču, kada je remizirao sa Radničkim u Kragujevcu rezultatom 2:2:

"Spremamo se za utakmicu, imali smo trening oporavka i ne baš mnogo vremena. U Kragujevcu smo očekivali sva tri boda, na kraju uzeli bod i nakon svega viđenog i povreda i nekih situacija koje smo imali, pripremamo se za novu bitnu utakmicu. Videćemo na koga možemo da računamo", istakao je Batak, pa dodao:

"U goste nam dolazi ekipa koja je u poslednjem kolu pobedila na nezgodnom gostovanju u Novom Pazaru. Maksimalno smo posvećeni, pripremamo se isto za svakog protivnika i pokušaćemo da nadoknadimo ta dva boda iz prethodne utakmice. Želimo da osvojimo tri boda pred te poslednje utakmice gde nas na papiru čekaju teži protivnici", podvukao je Batak.

Podsetimo, Vojvodina se trenutno nalazi na deobi četvrtog mesta tabele s obzirom na to da ima isti broj bodova kao i Partizan (58), dok je Voždovac sedmi bez šansi za ulazak u neko od evropskih takmičenja.