Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na Areni: Derbi kola u Bačkoj Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2023 08:30
Mozzart Bet Superliga na Areni: Derbi kola u Bačkoj Topoli Superliga Srbije

Derbi 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije biće odigran u Bačkoj Topoli između TSC-a i Vojvodine od 17.00 (TV Arena 2 Premium).

Ekipa koju predvodi Žarko Lazetić imaće pred sobom probuđene "lale" kojima je duel na "Areni" takođe od izuzetne važnosti kako bi ostali realno da se bore za mesto koje vodi u Evropu.

"Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da od kada su promenili trenera nisu imali poraz 13 utakmica. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja, opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu. Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica", rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

 

 

Novosađani su svesni ih u Bačkoj Topoli čeka jedan izuzetan takmičarskim tim trenera Žarka Lazetića, koji igra dobar, ofanzivan fudbal. Međutim, trener "stare dame", Radoslav Batak gaji optimizam pred pomenuto gostovanje:

"Ova utakmica će biti pravi vojvođanski derbi. Idemo u goste ekipi koja u finišu sezone igra najbolji i najlepši fudbal. Imaćemo lep ambijent, imaćemo i podršku naših navijača, koji posle poslednje pobede imaju razloga za optimizam. Naša ekipa je spremna, željno iščekujemo tu utakmicu da pokažemo šta znamo i koliko možemo", rekao je Batak, preneo je zvanični sajt kluba.

TSC je trenutno drugi na tabeli SLS sa 58 bodova, dok je Vojvodina na petom mestu sa 50.

Mozzart Bet Superlige, 29. kolo

Utorak

Napredak - Mladost Lučani 0:0

Sreda

Partizan - Voždovac 1:0 (1:0)
/Gomeš 5/

Mladost GAT - Kolubara 0:0

Spartak ŽK - Crvena zvezda 1:4 (1:2)
/Šimura 9 - Bukari 7, Katai 23 pen, 82, Kangva 55/

Četvrtak

Novi Pazar - Radnik 1:0 (0:0)
/Majdevac 78/

Petak

Radnički 1923 - Radnički Niš 15.00 (TV Arena 1 Premium 
Javor Matis - Čukarički 17.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Vojvodina 17.00 (TV Arena 2 Premium)