Vesti iz fudbala

Lazetić kivan posle remija sa Vojvodinom: VAR sudija je iz Novog Sada, sledeći put neka dođe neko iz kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2023 20:05
Lazetić kivan posle remija sa Vojvodinom: VAR sudija je iz Novog Sada, sledeći put neka dođe neko iz kluba MN Press

U derbiju kola Mozzarbet Superlige, fudbaleri TSC-a i Vojvodine remizirali su u Bačkoj Topoli 1:1. Domaća ekipa ima razloga da žali zbog propuštenih bodova, pošto je nakon brojnih prilika, stative, zicera, u nadoknadi mogla do celog plena, ali je gol Aranđela Stojkovića poništen zbog milimetarskog ofsajda.

Nakon susreta trener TSC-a Žarko Lazetić bio je itekako ljut zbog poništenog gola, a u razgovoru za TV Arena sport izneo je niz kritika na račun suđenja u VAR sobi.

"Realan je rezultat čim se tako završilo, ali sigurno da žalimo za tom šansom koju smo imali preko Luke kada je pogodio stativu. Nismo imali tu sreće da damo gol", rekao je Lazetić i dodao:

"Šta ja sada kažem posle ovoga? Na sreću je da imamo ovakve stadione, a na žalost što negde mogu da se izvlače linije, a negde ne mogu. Pošto nam je bio sudija iz Novog Sada u VAR sobi, kada smo igrali u Surdulici bio je sudija iz Leskovca. Sledeći put nek stave nekoga iz kluba pa će tako biti verovatno najpravednije. Česitam i jednoj i drugoj ekipi na dobroj borbi, nastavićemo do kraja da se borimo", zaključio je Žarko Lazetić.

Sa druge strane, trener Vojvodine Radoslav Batak istakao je da je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom njegovog tima.

"Zadovoljan sam ishodom, ali nisam prvim poluvremenom. U drugom delu igre smo bili bolji, kreirali smo nekoliko šansi, ali generalno, nisam zadovoljan kako je sve ovo izgledalo danas. Na svu sreću izvukli smo bod, ali moramo da izvučemo pouke i da se što pre vratimo na pravi kolosek", zaključio je Radoslav Batak.

Nakon susreta u Bačkoj Topoli, TSC se nalazi na deobi drugog mesta tabele sa Čukaričkim. Obe ekipe imaju po 59 bodova, zatim sledi Partizan sa 57, dok je Vojvodina peta sa 51 bodom.