Superliga Srbije

Milojević za Arenu posle Vojvodine: Pokazali smo karakter, nezadovoljan sam realizacijom šansi

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

13.05.2023 21:22
Milojević za Arenu posle Vojvodine: Pokazali smo karakter, nezadovoljan sam realizacijom šansi MN Press

Crvena zvezda je u samoj završnici sudijske nadoknade došla do trijumfa nad Vojvodinom 2:1 (1:0) u petom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Strelac vodećeg gola bio je Osman Bukari u devetom, izjednačujućeg Iv Baraj u 57. minutu, a momenat odluke odigrao se u 94. kada je Kings Kangva pogodio za trijumf.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona, Miloš Milojević, je nakon utakmice istakao da je zadovoljan karakterom koji je ekipa pokazala, ali ne i efikasnošću:

"Utakmica je pokazala neke stvari koje moraju da budu bolje. I dalje kreiramo puno šansi, ali nam fali koncentracije i oštrine u zadnjoj trećini da to pretvaramo u golove. Nadam se da ćemo biti efikasniji u sredu, ali pokazali smo karakter da i u 94. minutu idemo da postignemo gol. Ima dobrih stvari, ima i loših, ali ostvarena je pobeda protiv solidne ekipe Vojvodine, tako da svaka čast", rekao je Milojević.

Svoje utiske je pred kamerama TV Arena sport izneo i trener gostiju, Radoslav Batak:

"Imali smo tri situacije da postignemo gol, to je fudbal, to su odluke i kvalitet. Moramo da razmišljamo samo o utakmici u sredu i plasiramo se u finale Kupa, to je trenutno najveći cilj", podvukao je Batak.

Podsetimo, Zvezda će u sredu odmeriti snage sa TSC-om u Bačkoj Topoli, dok će Vojvodina u Novom Sadu dočekati Čukarički.