Superliga Srbije

Bahar za Arenu nakon Vojvodine: Pobeda je bitna, ali želimo još bolju igru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2023 22:19
Bahar za Arenu nakon Vojvodine: Pobeda je bitna, ali želimo još bolju igru MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru prvog kola Mozzart Bet Superlige Srbije bili ubedljivi protiv Vojvodine 5:0 (2:0), te su se tako popeli na prvo mesto tabele.

Šef struke aktuelnog šampiona, Barak Bahar, je na taj način debitovao u domaćem šampionatu:

"Volimo da pobeđujemo, ali želimo da igramo bolje. Na početku smo imali penal, pa crveni karton, što nam je dosta olakšalo. Neke stvari moramo bolje, očekuje nas još dosta posla", istakao je Bahar, pa dodao:

"Naravno da je malo drugačije jer je zvanična utakmica. Zadovoljan sam što smo pobedili, važno je ostvariti dobar rezultat na samom početku", podvukao je Bahar.

Sa druge strane, trener Vojvodine, Radoslav Batak, nije bio zadovoljan rezultatom, ali nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima:

"Da budemo iskreni i objektivni, malo zvuči paradoksalno, ali bilo je dosta dobrih stvari u ovom visokom porazu. Za neku utehu klupsku je što smo danas imali dva debitanta, Stefana Bukinca i Lazara Jovanovića. Mislim da smo čak i sa deset igrača bili hrabri i ovakvoj Crvenoj zvezdi stvorili tri ili četiri šanse. Međutim, teško je... Kad jedna Fiorentina primi pet golova, a kamo li mi sa igračem manje. Jako nam je bitan četvrtak i utakmica sa Apoelom. Želeo bih ovom prilikom da pozovem navijače da nas podrže u tome", rekao je Batak.

U narednom kolu crveno-beli će na svom stadionu dočekati kruševački Napredak, dok će Vojvodina na "Karađorđu" odmeriti snage sa Partizanom. Podsetimo, "staru damu" pre toga u četvrtak očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija za Apoelom.