Superliga Srbije

Batak pred gostovanje na Banovom brdu: Poštujemo svakog protivnika, posebno Čukarički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.05.2023 21:20
Batak pred gostovanje na Banovom brdu:  Poštujemo svakog protivnika, posebno Čukarički MN Press

Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak od 18.00 (TV Arena sport 1) gostuju ekipi Čukaričkog u okviru 4. kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener Novosađana, Radoslav Batak, izjavio je na konferenciji za medije da njegov tim poštuje svakog protivnika u domaćem šampionatu:

"Napravili smo veliki korak ka ulasku Vojvodine u Evropu, ali u meč protiv Čukaričkog ćemo ući sa željom da to obezbedimo i teoretski. Dovoljan nam je i bod iz ovog meča kako bismo ostvarili cilj, međutim, i u svakoj narednoj utakmici ćemo ići na pobedu. Poštujemo svakog protivnika, posebno Čukarički", izjavio je Batak, pa dodao da su u klubu svesni da mogu i bolje od petog mesta na tabeli:

"Nastojimo da se što bolje pripremimo za zgusnut raspored do kraja, igramo sa ekipama iz vrha našeg fudbala, računajući i polufinale kupa. Biće to prava prilika da vidimo gde smo i nadam se da ćemo u te susrete ući maksimalno koncetrisano, kao što je bilo u prethodnim utakmicama, te da će to postati kontinuitet", zaključio je Batak.