Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Lalatovićev Spartak u Pazaru, Popović se oprašta od klupe Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 09:33
Nenad Lalatović MN Press
Nenad Lalatović

Centralni događaj odloženog 9. kola Mozzart Bet Superlige Srbije bio je 171. "večiti derbi" u kojem je Partizan slavio 2:1, ali do kraja jesenjeg dela polusezone ostalo je da se odigra još šest utakmica, a prve tri na programu su ovog četvrtka.

Poslednjih 90 minuta pre nego što odu na pauzu odigraće fudbaleri Novog Pazara i Spartaka (15h), Radničkog iz Niša i Železničara (17h), i Voždovca i Vojvodine (19h).

"Dolazi nam jako nezgodna i kvalitetna ekipa kojoj je kolega Nenad Lalatović doneo samopouzdanje, agresivnost i disciplinu. To ne menja naše želje. Verujem da su moji momci svesni važnosti meča i da će biti potpuno spremni", kratko je uoči duela protiv Subotičana rekao trener Novog Pazara, Siniša Dobrašinović, dok je njegov kolega Nenad Lalatović istakao:

"Ovo je poslednja utakmica za nas u ovoj godini, poslednja i najteža moguća, teža neko ona protiv Crvene zvezde. Gostujemo Novom Pazaru, klubu koji mnogo poštujem, uvek sam imao lep odnos sa njima. Moram da ih pohvalim za sve rezultate koje su postigli. Četvrti su na tabeli i imaju jedan niz dobrih rezultata. Imaju sjajan tim zahvaljujući upravi, a žao mi je što će se igrati bez publike. Čeka nas stvarno teška utakmica i želim da moj Spartak trijumfuje".

Uoči gostovaje njegove Vojvodine na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici pojavila se informacija da će Ranko Popović napustiti klupu Novosađana, ali on uoči susreta protiv Voždovca nije želeo da priča na tu temu.

"Još nigde nisam otišao, igrači to znaju i oni treba da pokažu da su tu i da nisu otišli nigde. Oni treba da budu na terenu i da pokažu svoj maksimum, jer svi mi sutra predstavljamo Vojvodinu. Svi smo mi još uvek u Vojvodini i tako treba da se ponašamo, i da tako završimo ovaj deo sezone. Sve ovo drugo dolazi posle toga", rekao je Popović.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 9. kolo

sreda

Radnički 1923 - Radnik 1:0 (1:0)
/Sahli 22/

Partizan - Crvena zvezda 2:1 (1:0)
/Natho 41 pen, Saldanja 66 - Endijaj 71/

četvrtak

Novi Pazar - Spartak 15.00 (TV Arena 1 Premium)
Radnički Niš - Železničar 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Voždovac - Vojvodina 19.00 (TV Arena 3 Premium)

petak

Čukarički - Mladost 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Javor - IMT 16.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Napredak 17.00 (TV Arena 3 Premium)

 

Standings provided by Sofascore