Petar Golubović - pobednik projekta The chance

Article
Petar Golubović
Nakon četiri meseca poznat pobednik prvog projekta The Chance u Srbiji

Posle četiri meseca napornih i konstantnih treninga, poznat je i pobednik prvog The Chance projekta, koji se održava u Srbiji. Najbolji mladi fudbaler, koji nema potpisan profesionalan ugovor je Petar Golubović, iz Beograda. U konkurenciji od preko osam stotina prijavljenih učesnika, sedamnaestogodišnji fudbaler prošao je kroz zahtevne, celodnevne trening fizičke i tehničke sposobnosti i izborio se za titulu najboljeg mladog, srpskog igrača.

U finalnom odabiru učestvovala su 22 mlada takmičara, koji su svojim fudbalskim znanjem i veštinama pokušali da dobiju naklonost Aleksandra Jankovića, selektora mlade fudbalske
reprezentacije i mentora „The Chance“ projekta, kao i njegovog stručnog tima.

„Posle polufinalnih borbi za ulazak u superfinale The Chance takmičenja, konkurencija je postala još kvalitetnija i bilo je teško odabrati najboljeg među najboljima. Odabir je pao na Petra Golubovića, koji je pokazao zaista zavidno umeće, tehničku i fizičku spremnost za nastavak projekta i finale u Barseloni. Sigurni smo da smo napravili dobar izbor i Petar je igrač od kojeg se može očekivati dosta da napreduje, jer, svakako, ima ogroman potencijal“, rekao je Janković, vođa projekta.

Superfinalisti će, početkom avgusta, u Barseloni, biti deo intenzivnih treninga i takmičarskog rasporeda, dok će treneri svetske klase procenjivati njihove mogućnosti. Igrači će biti ocenjeni pomoću NIKE SPARQ, trenerskog i kondicionog sistema koji pomaže pojedincima da postanu bolji sportisti.

Nike će izabrati 16 najtalentovanijih momaka koji će kao nagradu imati priliku da prođu kroz četvoronedeljni vrhunski trening proces, koji se doživljava jednom u životu – upoznaće se sa još nekim svetski poznatim fudbalskim akademijama, kao što su akademije Mančester Junajteda i Mladog nacionalnog tima SAD.
Kandidati The Chance projekta živeće živote najpopularnijih sportskih asova i treniraće u najboljim uslovima, pod budnim okom klupskih trenera i skauta, što će biti zlatna prilika da budu primećeni i potpišu profesionalni ugovor.

Sportske vesti

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti