Evroliga

Zek Ledej pred put u Istanbul: Iako "pitbul" nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2023 17:22
Zek Ledej pred put u Istanbul: Iako "pitbul" nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda MN Press

Košaraši Partizana sutra od 18:30 u Istanbulu igraju jednu od ključnih utakmica protiv Efesa za plasman u plej-of Evrolige.

Uoči ovog susreta crno-beli zauzimaju sedmo mesto tabele sa 15 pobeda i 13 poraza, dok je dvostruki šampion Evrope na 10. poziciji sa učinkom 14-14. Srpski tim dočekuje ovaj susret posle velike pobede nad Crvenom zvezdom u regionalnom takmičenju, a košarkaš Partizana Zek Ledej veruje da će njegova ekipa napraviti dobar rezultat i u Istanbulu.

"Imali smo dosta tešku utakmicu protiv Zvezde, ali smo pokazali karakter. Igramo jako, borimo se i idemo tamo da radimo ono što trener od nas zahteva. Oni su talentovana grupa, dugo igraju zajedno i u Istanbul moramo da odemo spremni", rekao je Ledej pred put u Tursku.

"Večiti derbi" došao je u nezgodnom trenutku, kada crno-bele očekuju odlučujuće utakmice u Evroligi, Bilo je malo vremena za odmor, svega tri dana, ali to ne može biti izgovor.

"Ovo je deo igre, deo našeg posla, moramo se oporaviti, da kao tim prikažemo dobre performanse. Sposobni smo da uradimo to tokom sezone, imamo mlad tim i to pomaže, ali je dosta toga o mentalnom planu, da se fokusiramo na taktiku. Iako `pitbul` nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda.", rekao je Ledej aludirajući na činjenicu da šampion Evope igra ove sezone ispod očekivanja.

Nakon ovog duela, Partizan će u Štark Areni od 24. do 31. marta ugostiti Olimpijakos, Barselonu i Real Madrid. Zatim sledi gostovanje Monaku, dok će 14. aprila crno-beli dočekati Panatinaikos u Beogradu u poslednjoj utakmici regularne faze Evrolige.