NBA

Meloun podvukao uzrok poraza od Orlanda - Bankero i očajna treća četvrtina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.01.2024 13:44
Trener Denvera Majk Meloun Tanuug/AP Photo/Ashley Landis
Trener Denvera Majk Meloun

Trener Denvera Majk Meloun podvukao je uzrok poraza njegove ekipe od Orlanda u "Ball areni", gde su Nagetsi nakon uzbudljive završnice izgubili rezultatom 122:120.

Tim iz Kolorada pretrpeo je tek treći poraz u poslednjih 14 utakmica. Valja istaći da je Džamal Marej imao šut za produžetak protiv Medžika, ali je lopta izašla iz obruča. Nikola Jokić i družina imali su u jednom trenutku i 18 poena prednosti, da bi vođstvo prokockali u trećoj četvrtini, koju je Orlando dobio sa 41:31.

"Meč smo izgubili u trećoj četvrtini. Kao što sam i rekao momcima, šta god da radite na poluvremenu, ne koristi. Individualno i kolektivno. Terao sam ih iz svlačionice na poluvremenu. Izađi i spremaj se da igraš, prijatelju. Bilo je nekoliko odluka sudija koje su mogle da idu i na drugu stranu. Mislim da je Aron Gordon igrao dobru odbranu u nekoliko poseda, gradio je, išao vertikalno. Ali Bankera je teško pokrivati, očigledno. Nije samo do Arona, morate da imate pomoć sa strane", rekao je između ostalog trener Nagetsa.
 

 

 

Što se liste strelaca tiče, najbolji u pobedničkom timu bio je Paolo Bankero sa 32 poena, 10 skokova i 11 asistencija, dok je Džejlen Sigs dodao 27 poena i četiri skoka. Nikola Jokić predvodio je Denver sa 29 poena, četiri skoka i osam asistencija.

 

Standings provided by Sofascore