Nikola Jokić

Navijači Vašingtona skandirali Nikoli Jokiću: Majk Meloun ih pohvalio zbog toga

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.01.2024 10:19
Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/Nick Wass
Nikola Jokić

Trener Denvera, Majkl Meloun izjavio je da su navijači Vašingtona prepoznali da je košarkaš Nagetsa, Nikola Jokić trenutno najbolji igrač u NBA ligi, prenose američki mediji.

Košarkaši Denvera pobedili su noćas u gostima ekipu Vašingtona 113:104, a srpski reprezentativac je na ovoj utakmici postigao 42 poena i imao 12 skokova i osam asistencija.

Srpski košarkaš je imao šut iz igre 15/20 i 12/14 sa linije za slobodna bacanja, a 18. put od dolaska u NBA ligu je utakmicu završio sa 40 ili više postignutih poena.

 

 

Navijači domaćeg Vašingtona skandirali su "MVP, MVP" kada je Nikola Jokić pogodio svoja poslednja slobodna bacanja na utakmici.

"To je jedinstveno. To se ne dešava često, prepoznali su koliko je on sjajan igrač. Mislim da tako samo prepoznaju ono što je uradio - evo momka koji je dva puta bio MVP lige i koji je franšizi doneo prvi šampionski prsten, a takođe je bio i MVP finala. Opet je bio fenomenalan", rekao je Meloun.

Aktuelni šampion NBA lige trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli Zapadne konferencije sa učinkom od 30 pobeda i 14 poraza.