Vesti iz fudbala

Milojević traži maksimum i u finalu, Lazetić pohvalio karakter svog tima

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

17.05.2023 20:43
Milojević traži maksimum i u finalu, Lazetić pohvalio karakter svog tima MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili na gostovanju TSC-u rezultatom 3:0 (1:0) i na taj način se plasirali u finale Kupa Srbije.

Na samom startu domaćin je propustio priliku da povede sa bele tačke, u čemu su gosti uspeli u nastavku preko Gelora Kange. Potom je usledio crveni karton defanzivca TSC-a i Zvezda je sa još dva postignuta gola rutinski privela utakmicu kraju.

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona, Miloš Milojević, imaće priliku da Zvezdi donese treću uzastopnu duplu krunu, što još uvek nikome nije pošlo za rukom:

"Kad dođete do finala onda i tu utakmicu morate da odigrate 200 odsto. Koliko god da su misli negde drugde, imate obavezu prema klubu, navijačima i svom poslu da date maksimum. Ušli smo totalno nefokusirani u utakmicu i onda su se dešavale stvari u nizu. Kad smo na kraju uhvatili neki ritam, onda smo zasluženo pobedili. Tako da je, to je ključ i za finale", rekao je Milojević.

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, čestitao je protivniku na pobedi, a potom pohvalio karakter svojih igrača:

"Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale. Čestitam mojim igračima na izvanrednom stavu tokom cele utakmice, ni na 3:0 nisu odustajali. Sve je bilo izvanredno, stvarno. Dve ekipe, prva i druga na tabeli, najbolji sudija, kako i treba da bude. Tako da, sve je savršeno", rekao je Lazetić.