Superliga Srbije

Bahar za TV Arena sport: Napredujemo u igri, čekamo navijače protiv Fiorentine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2023 22:17
Bahar za TV Arena sport: Napredujemo u igri, čekamo navijače protiv Fiorentine MN Press

Crvena zvezda je demostrirala snagu i protiv TSC-a, pobeda od 3:0 bila je samo odsjaj jedne kvalitetne igre koju su crveno-beli prikazivali u Rusiji, a nastavali i u duelu sa vicešampionom Srbije.

"Igrali smo protiv veoma dobre ekipe, spremno smo dočekali susret. Novi teren je odličan, pobedili smo, imali smo i neke stvari da unapredimo. Napredujemo u igri, zadovoljan sam", rekao je Bahar za TV Arena sport.

Nedostajali su navijači, napomenuo je Bahar, a očekuje ih već u sredu kada od 20.00 časova na stadion "Rajko Mitić" dolazi Fiorentina.

"Teško je igrati bez navijača, čekamo sredu i pune tribine protiv Fiorentine. Ostaje nam da se oporavimo do tada i bićemo spremni da se prikažemo navijačima", zaključio je trener crveno-belih, koji će od sutra na treninzima imati i novajliju Uroša Kabića.

Žarko Lazetić, trener TSC-a nije mogao da bude zadovoljan posle novog poraza na pripremama.

"Video sam mnogo stvari, dobrih i loših. Mogli smo i bolje, Zvezda je kaznila sve naše greške. Golman nas je spašavao, ali je i dva puta lošije intervenisao. Da je sve super - nije. Nismo u dobroj situaciji, za sve nas je ovo izazov i motiviše nas da nastavimo sa radom", rekao je Lazetić posle meča za TV Arena sport.

TSC će u ponedeljak dočekati i rivale u Mozzart bet Superligi, ali i u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Sva četiri moguća rivala u Ligi šampiona su na novou Zvezde. Mi smo u procesu stvaranja tima, ne odsutajemo od naših ideja. Da li će biti dovoljno da prođemo u Ligu šampiona ne znam. Šanse su nam male, ali fudbal je zanimljiva igra jer je sve moguće", zaključio je trener TSC-a.