Superliga Srbije

Žarko Lazetić pred Zvezdu: Napašćemo, ali ako treba da se branimo "parkiraćemo dva autobusa"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.03.2024 10:10
Žarko Lazetić, trener TSC-a voli velike utakmice MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a voli velike utakmice

Crvenu zvezdu narednog vikenda očekuje večiti derbi sa Partizanom, ali za izabranike Vladana Milojevića on nije ni u mislima jer ih sutra od 16.00 časova (TV Arena 1 Premium) očekuje sigurno najteže gostovanje - TSC-u u Bačkoj Topoli.

U poslednje dve sezone mečevi ova dva kluba su bili veoma dobri, intenzivni, a pogotovo onaj poslednji na stadionu "Rajko Mitić" koji je završen remijem (1:1) uz gol Ifeta Đakovca u 90. minutu.

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je već tradicionalno otvoren na pres konferenciji.

"Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio cilj. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji", rekao je Lazetić.

Na klupi više nije Barak Bahar već Vladan Milojević, koga Lazetić takođe veoma dobro poznaje. Zna kako će Zvezda igrati, rekao je odlični mladi stručnjak i novinarima "poklonio" naslov.

"Ako bude trebalo da se branimo, očekujem da se branimo svi, nas 10. Ako treba i dva autobusa ćemo da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", zaključio je Lazetić.