Superliga Srbije

Milojević nezadovoljan igrom, ali jeste rezultatom, Lazetić sve suprotno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2023 21:44
Milojević nezadovoljan igrom, ali jeste rezultatom, Lazetić sve suprotno FK Crvena zvezda

Pobednik je nezadovoljan igrom, a zadovoljan rezultatom, dok je poraženi ponosan na prikazanu partiju, a može samo da žali za propuštenim prilikama. Tako su derbi 25. kola Mozzart bet Superlige i pobedu Crvene zvezde nad TSC-om od 2:1 (1:0) ocenili i treneri obe ekipe Miloš Milojević i Žarko Lazetić.

Na stranu zbog problema sa strujom, odloženim startom od više od 40 minuta, Zvezda je iskoristila svoje dve prilike, povela 2:0, dok je TSC preko Ratkova vratio neizvesnost, ali nije imao snage i da se spasi poraza. A, mogao je, jer je promašio mnogo prilika.

Trener crveno-belih Miloš Milojević nije krio nezadovoljstvo zbog prikazane igre.

"Nisam zadovoljan igrom. Fudbalski je ovo bila jedna od slabijih naših partija. Igrali smo samo u tri kratka perioda. Nismo bili na energetskom i psihološkom nivou. Poštujemo ekipu TSC, ali mi moramo bolje da igramo. Međutim, kultura pobeda je bitna, Zvezda to mora da ima, nekad igrate bolje, nekad lošije, ali tri boda su tri boda. Sa njima lakše možemo da radimo dalje", istakao je za TV Arena sport Milojević.

Žarko Lazetić je mogao samo da slegne ramenima posle ove čudne utakmice jer su njegovi igrači zaslužili više.

"Golovi usmeravaju utakmicu, mojim igračima mogu da čestitam. Primili smo dva gola iz dva šuta, svaka čast Zvezdi i Pešiću na tome. Ali, imali smo mnogo šansi, situacija, nažalost nešto nam je falilo danas. Imali smo sličnu situaciju i protiv Partizana, kada smo igrali, a primili gol. Nama ostaje da izvučemo pouke i budemo bolji", rekao je Lazetić.