Serija A

Jurić pohvalio Radonjića: Izašao je na teren koncentrisan i dao sve od sebe za saigrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2023 11:25
Jurić pohvalio Radonjića: Izašao je na teren koncentrisan i dao sve od sebe za saigrače Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Fudbaleri Torina su u ponedeljak na svom stadionu savladali Bolonju sa 1:0 (1:0) u okviru 25. kola italijanske Serije A, a na terenu je ponovo bio srpski reprezentativac, Nemanja Radonjić.

Brzonogi napadač je u gradskom derbiju protiv Juventusa u igru ušao u drugom poluvremenu, a onda ga je trener Ivan Jurić zamenio nakon 15 minuta. Hrvatski stručnjak je nakon utakmice medijima rekao kako Radonjić ne poštuje zadatke, kao ni samu igru. 

Međutim, izgleda da su nesuglasice sada iza njih dvojice:

"Imamo nekoliko mladih igrača koji treba da odrastu. To znači da moramo da radimo, ponekad oni padnu i morate da im pomognete da ustanu. Ono što se desilo u derbiju će mu pomoći (Nemanji Radonjiću), bilo je to nešto bolno za čitav tim. Shvatio je važnost toga da ostane koncentrisan na treningu, ali i malih stvari koje su nam danas bile potrebne, izašao je na teren koncentrisan i dao sve od sebe za saigrače", istakao je Jurić.

 

 

Još jedan srpski fudbaler, Ivan Ilić, imao je ulogu u pobedničkom timu:

"On razume igru i ne moram niša da mu govorimo, zna sve što treba da uradi tokom utakmice, u defanzivnoj fazi takođe. Po mom mišljenju, fizički još nije najspremniji, ali ima značajan prostor za napredak. I ono što je vrlo važno, on je rođen 2001. godine i ima veliku želju da radi. Iako je imao druge ponude imao je nas, jer zaista želi da radi i napreduje", podvukao je Jurić.

U narednom kolu italijanskog šampionata Torino će gostovati Lećeu.