Serija A

Šok-terapija uticala na Radonjića: Jurić zadovoljan partijom srpskog ofanzivca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2023 14:10
Šok-terapija uticala na Radonjića: Jurić zadovoljan partijom srpskog ofanzivca Guliver/Matteo Ciambelli/DeFodi Images

Pre samo mesec dana, svlačionicu Torina zadesio je sukob šefa stručnog štaba, Ivana Jurića i srpskog fudbalera, Nemanje Radonjića. Naime, u porazu od Juventusa (2:4) hrvatski stručnjak je bivšeg fudbalera Crvene zvezde u igru ubacio u 60. minutu, a izveo ga je svega 14 minuta kasnije, nezadovoljan njegovom igrom.

Radonjiću se to nije dopalo, te su njih dvojica imali verbalni sukob na licu mesta. Međutim, deluje da je ta "šok terapija" dobro uticala na srpskog ofanzivca, koji je od tog meča očigledno promenio neke stvari u svojoj igri, čime je Jurić zadovoljan, što je već nekoliko puta do sada i naglasio.

To je ponovo učinio u ponedeljak, neposredno nakon utakmice protiv Sasuola (1:1), u kojoj je Radonjić postigao gol, koji je poništen, a nakon toga zatresao i prečku:

 

 

"Nije imao sreće, ali je igrao dobro. Napadao, branio se, malo mu je nedostajalo da postigne gol. Veoma sam srećan. Odreagovao je dobro na šok-terapiju u meču sa Juventusom. Vidim da je željan dokazivanja", rekao je Jurić, pa se osvrnuo na samu igru tima i rezultat:

"Nisam zadovoljan rezultatom, moje ekipa je zaslužila pobedu. Stvarali smo šanse, ali nismo bili efikasni. U prvih pola sata je trebalo da damo bar dva gola, umesto toga smo primili gol i otišli u rezultatski minus. Nije lako u tom trenutku da se reaguje, ali uspeli smo, oporavili smo se protiv kvalitetnog tima", podvukao je Jurić.

Podsetimo, Torino se nalazi na bezbednom desetom mestu italijanske Serije A, a u narednom kolu će na svom stadionu dočekati Romu.