Serija A

Jurić kritikovao Radonjića: Nisam zadovoljan, mora više da se bori

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.02.2023 13:49
Jurić kritikovao Radonjića: Nisam zadovoljan, mora više da se bori Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

Fudbaleri Turina su u ponedeljak uveče na svom stadionu remizirali sa Kremonezeom 2:2 (1:0) u okviru 23. kola italijanske Serije A, nakon čega je trener ekipe, Ivan Jurić, govorio pojedinačno o određenim igračima, među kojima je bio i Nemanja Radonjić.

Hrvatski stručnjak se najpre osvrnuo na kadrovske probleme:

"Nedostajala su nam četiri igrača: Riči, Pelegri, Lazaro i Vlašić. Zbog takvih stvari godinama žalim, da su svi zdravi, mogli smo da se borimo za nešto više. I dalje stojim pri tome da sam zadovoljan onim što mu moji igrači uradili. Ali, Sanabrija treba da bude oštriji u kaznenom prostoru", rekao je Jurić.

Brzonogi srpski reprezentativac je na teren ušao u 67. minutu pri rezultatu 1:1 i uprkos tome što je na Jurićevo insistiranje doveden iz Marseja, Hrvat nije zadovoljan Radonjićevim partijama. Kako sam ističe, nije toliki problem u kvalitetu, već u kontinuitetu i zalaganju:

"Radonjić? Nisam zadovoljan. Treba više da se daje, da se bori, muči se da postane pravi igrač. Ponekad to jeste, ponekad nestane. Čekaćemo ga, ali mora dati znak da želi nešto da uradi u fudbalu. Više očekujem od njega, bez njega je teško kada nije na najvišem nivou", podvukao je Jurić.

Torino će u narednom kolu Serije A gostovati Juventusu u gradskom derbiju 28. februara od 20.45.