Serija A

Jurić objasnio razloge za ponižavajuću izmenu Radonjića: Nedostaje mu poštovanja za ovaj sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2023 09:29
Jurić objasnio razloge za ponižavajuću izmenu Radonjića: Nedostaje mu poštovanja za ovaj sport Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Trener Torina, Ivan Jurić, obrazložio je posle meča zašto je izmenio Nemanju Radonjića posle svega 14 minuta na terenu.

Naime, Jurić je u 60. minutu uveo Radonjića u igru. Sprski reprezentativac je sa nekoliko poteza uneo živost u igri "bikova", ali imao je i nekoliko nepotrebnih driblinga u kojima je izgubio loptu. Kakva mu je zaduženja u defanzivi dao znaju samo njih dvojica, ali je posle gola Bremera u 71. minutu, besni Jurić je odlučio da izvede srpskog reprezentativca u 74. minutu! Italijanski novinari su treneru Juriću sa usana pročitali da je Radonjiću rekao "Ti si kriv za gol".

Bio je Radonjić u šoku, na snimku se vidi da je tražio objašnjenje od Jurića, ali je ovaj besan prošao kraj njega. Radonjić je u neverici i nezadovoljan otišao na klupu.

Posle meča, Jurić je istakao:

"Mučim se da shvatim ove stvari, po mom mišljenju njemu nedostaje poštovanje za ovaj sport. Postoje stvari za koje znaš da moraš da uradiš, uđeš i odmah radiš suprotno, to znači da nisi u utakmici".

Pobedu je na kraju ostvario Juventus rezultatom 4:2.

Italijanski mediji navode već neko vreme da Jurić i Radonjić nisu u dobrim odnosima, krilo srspke reprezentacije dobija sve manje prilike, a hrvatski trener ga glasno kritikuje u medijima.