Premijer liga

Mitrović priznao grešku, ali ne se kaje: Uvek stojim iza svojih postupaka

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

19.05.2023 16:35
Mitrović priznao grešku, ali ne se kaje: Uvek stojim iza svojih postupaka Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Napadač srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović, je odslužio svoju kaznu od osam utakmica suspenzije i već na prvom sledećem meču postigao pogodak u pobedi svog Fulama nad Sautemptonom (2:0).

Fulamov kapiten je bez zvaničnih utakmica bio čak 54 dana zbog incidenta sa sudijom Krisom Kavanom na meču FA kupa protiv Mančester junajteda 19. marta. On je kaznu odslužio i priznao svoju grešku:

"Jasno je da nije trebalo tako da reagujem. Posle nekoliko dana razgovarao sam sa sudijom i objasnio mu da nije bilo ništa lično. Važno mi je da je svestan toga. Bila je to samo reakcija u trenutku. Takav sam tokom utakmica, emotivan. Mnogo mi je stalo do ovog kluba i uvek želim da pobeđujemo. Nisam se kontrolisao, napravio sam grešku i prihvatio kaznu", istakao je Mitrović.

Međutim, istakao je da se nikada u životu ne kaje:

"Kajanje - ne. Ja sam iskren čovek i bez obzira na to šta radim, dobro ili loše, uvek stojim iza svojih postupaka iako sam ovog puta napravio grešku", istakao je Mitrović, pa se osvrnuo na gol koji je postigao protiv "svetaca":

"Daš jedan i odmah hoćeš drugi, zaboravljajući na prvi. Tražim saigračima da mi dodaju loptu, unervozim se. Na svakom treningu se trudim da dam više golova nego dan pre. Kada dajem golove, osećam se dobro. Sjajno sam se osećao od prvog minuta. Još na zagrevanju mi je publika skandirala, a čak ni na utakmicama reprezentacije nema toliko srpskih zastava koliko ih je bilo na Fulamovom stadionu. Bilo je zaista neverovatno", zaključio je Mitrović.