Premijer liga

Fulam bez Mitrovića u narednom kolu: Silva potvrdio povredu - bez komentara na ponudu Al Hilala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2023 19:32
Fulam bez Mitrovića u narednom kolu: Silva potvrdio povredu - bez komentara na ponudu Al Hilala Tanjug/Richard Sellers/PA via AP

Fulam u drugoj rundi engleskog prvenstva na svom terenu dočekuje Brentford (subota, 16.00 TV Arena 3 Premium), ali najboljeg strelca srpske reprezentacije, Aleksandra Mitrovića, neće biti na terenu.

Šef stručnog štaba, Marko Silva, istakao je da nekadašnji fudbaler Partizana neće biti u sastavu zbog povrede zgloba, sa kojom se već duže vreme muči:

"Neće ga biti zbog povrede skočnog zgloba koji ga boli od meča sa Evertonom. Radi individualno, nije sa saigračima na treningu, ali to je zbog oporavka od povrede", rekao je Silva, pa dodao:

"Povreda nije ozbiljna. To je ono što mogu da kažem. Nije ozbiljna u smislu da će biti odsutan tri ili četiri nedelje, neće".

Saga oko Mitrovićevog odlaska u Al Hilal traje već nekoliko meseci, arapski klub je slao nekoliko ponuda, ali Fulamu niti jedna nije bila odgovarajuća. Međutim, kako engleski mediji prenose, poslednja je iznosila 53.500.000 evra i deluje da su čelnici premijerligaškog kluba zadovoljni tom cifrom. Ipak, Silva nije želeo da komentariše tu temu:

"Nemam tu informaciju, niti me je iko obavestio da ima nešto novo. O eventualnoj ponudi ili dogovoru nisam obavešten", podvukao je Silva.