Premijer liga

Marko Silva bez dileme: Mitrović igra u nedelju, 100 odsto u glavi sa klubom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 17:44
Marko Silva bez dileme: Mitrović igra u nedelju, 100 odsto u glavi sa klubom Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Aleksandar Mitrović je po svemu sudeći i sam u glavi zatvorio celu sagu oko transfera u Al Hilal, pa je prema rečima menadžera Marka Silve potpuno koncentrisan na Fulam i start Premijer lige.

"Mitro je igrao poslednja dva meča, punih 60 minuta protiv Hofenhajma i ja sam siguran 100 odsto da je glavom prisutan u klubu", istakao je Silva, prenosi klupski sajt Fulama.

Silva nema dilemu da li če Mitrović igrati u nedelju protiv Evertona.

"Odradio je svaki trening sa saigračima i to je to. Spreman je da igra, ostaje meni da odlučim da li će početi ili neće. Znam da ga imam potpuno posvećenog klubu".

Portugalac je otvoreno govorio i o čemu je razgovarao sa Mitrovićem dok je trajao njegov tihi bojkot jer ga klub nije prodao u Saudijsku Arabiju.

"Poznajem ga vrlo dobro. Nismo krili da postoji ponuda za koju je on morao da razmišlja i donese neku odluku. Ali, nikad od mene, a ni od bilo koga iz kluba niste čuli da Mitro neće da igra za Fulam. To ste mogli da čitate u štampi. Mitro meni ili bilo kome u klubu nikad ništa slično nije ni pomenuo".

Ponuda iz Arabije je bila dobra i za klub i za Srbina, nije krio Silva.

"Klub je imao jasnu ponudu, igrač je imao veoma dobru ponudu i u takvim situacijama nije lako održati fokus, čak i ako sam želiš da budeš 100 odsto glavom posvećen poslu. Ali, od momenta kada je Mitro počeo ponovo da trenira sa ekipom, kada se pojavio na terenu, on je bio Mitro kakvog ga svi mi poznajemo. Zato i kažem da je 100 odsto glavom u Fulamu", rkao je Marko Silva.