Premijer liga

Mitrovića muči povreda, možda propusti i meč sa Vulverhemptonom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.02.2023 19:11
Mitrovića muči povreda, možda propusti i meč sa Vulverhemptonom Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović pod znakom je pitanja za sutrašnju utakmicu 25. kola Premijer lige protiv Vulverhemptona (21.00, TV Arena Premium 1). Najbolji strelac Fulama već desetak dana ima problema sa zadnjom ložom, a prema rečima Marka Silve, trenera londonskog kluba, povreda još nije u potpunosti sanirana.

"Verovatno neće biti spreman. Bio je na terenu danas i radio neke specifične stvari. Sutra ćemo doneti odluku", istakao je Silva na današnjoj konferenciji.

Mitrogol je ove sezone upisao 11 premijerligaških golova bol u zadnjoj loži osetio još uoči utakmice sa Notingem Forestom, ali je ipak odigrao 83 minuta i doprineo pobedi. Propustio je meč sa Brajtonom a kako stvari stoje verovatno će i ovaj sutrašnji.

 

 

Fuilam se nalazi na šestom mestu sa tri boda manje od petoplasiranog Njukasla pa će se do kraja boriti za plasman u Evropu, što je malo ko očekivao ove sezone.

"Ambiciozan sam, ali ne maštam. Neka naši navijači maštaju, ne želim da ih kontrolišem. Mi imamo naš posao i to je ono što možemo da kontrolišemo. Ako navijači veruju sve više i više, to nije nikakav problem. Ono što sam tražio je da budu uz nas, bilo da igramo dobro ili ne", rekao je trener Fulama.

Tim sa "Krejven kotidža" je izgubio samo jednu od 17 prvenstvenih utakmica protiv timova slabije plasiranih od njih.