Premijer liga

Nejmar čekiran, Al Hilal se vraća u London po Aleksandra Mitrovića!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 16:01
Nejmar čekiran, Al Hilal se vraća u London po Aleksandra Mitrovića! Guliver/AP Photo/Ian Walton

Al Hilal je završio mega transfer Nejmara, ali ne misli da sa njim označi kraj prelaznog roka jer, kako prenose mediji, vraća se u London po Aleksandra Mitrovića. Koliko je moguć novi obrt u slačaju transfera najboljeg strelca Srbije svih vremena, ostaje da se vidi, ali nož i pogača su u rukama gazde Fulama.

Klub iz Saudijske Arabije odavno je postigao dogovor sa Mitrovićem oko plate, pre 15 dana je izgledalo da je samo pitanje sata kada će Al Hilal posle Sergeja Milinkovića Savića dobiti i drugog Srbina u klubu, a onda je sve stalo. Nije i propalo, jer Fulam je insistirao na obeštećenju od 50 miliona funti, a u taj paket koji je Al Hilal pripremio nije mogla da stane i već dogovorena plata igrača.

Bilo je svega, tvrdoglavosti kluba, njutnje igrača, a kad se Al Hilal prebacio na Nejmara, činilo se pre desetak dana da se od posla odustalo. Mitrović je trenirao odlično, zaigrao je u prvom kolu Premijer lige, asisitirao za pobednički pogodak iako je pre toga dobio jak udarac u zglob i Ahilovu tetivu, pa mora danas na dodatna snimanja.

Međutim, Al Hilal nije odustao, ponovo će u London na pregovore. Videćemo kako će sada reagovati Fulam i "Mitrogol". Taman, kada su svi pomislili da se serija završila, produkcija je rešila da napravi još koju epizodu...