Vesti iz fudbala

Mitrović se dirljivom porukom oprostio od Fulama: Nezaboravno putovanje, hvala na svemu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2023 12:54
Mitrović se dirljivom porukom oprostio od Fulama: Nezaboravno putovanje, hvala na svemu Tanjug/Adam Davy/PA via AP

Da li će Aleksandar Mitrović ostati ili napustiti Fulam bilo je pitanje koje je tokom čitavog leta mučilo navijače, pa i čelnike engleskog premijerligaša. I kada je konačno počela nova sezone, a srpski golgeter ušao u drugom poluvremenu utakmice protiv Evertona (1:0), mnogi su pomislili da se Mitrović "ohladio" od odlaska sa Krejven Kotidža i da će najmanje do narednog prelaznog roka nositi crno-beli dres.

Ipak…

Nije se dugo čekalo na ozvaničenje skupe saradnje Aleksandra Mitrovića i Al Hilala iz Saudijske Arabije. Sve tri strane potvrdile su dogovor u nedelju, kada je Srbin i zvanično predstavljen u novom klubu.

Popularni "Mitar", ipak, nije zaboravio svoj bivši klub oprostivši se od njega biranim rečima na privatnom Instagram profilu.

"Želim da vam se zahvalim svima na nezaboravnim godinama, uspesima, radosti, lepim stvarima i podršci koju ste mi pružali svih ovih godina na terenu i van njega. Zauvek ćeš (Fulam) biti u mom srcu i biti deo mene i moje porodice. Hvala još jednom na svemu, bilo je to neverovatno putovanje i svideo mi se svaki njegov trenutak. Srećno i sve najbolje u budućnosti", napisao je Mitrović.