Premijer liga

Fulam traži od Al Hilala više novca: Mitrović čeka na dogovor klubova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2023 12:58
Fulam traži od Al Hilala više novca: Mitrović čeka na dogovor klubova MN Press

Sergej Milinković Savić već se priključio Al Hilalu na pripremama i čeka da mu se priključi Aleksandar Mitrović. Prema vestima iz Engleske, srpski golgeter je prihvatio ponuđene uslove kluba iz Saudijske Arabije, ali je Fulam odbio prvu ponudu od 30 miliona evra za obeštećenje.

Međutim, trener Žorž Žezus insistira na dovođenju srpskog golgetera i najavljuje se nova ponuda kluba iz Rijada i to do 50 odsto uvećana u odnosu na prvobitnu. Fulam ne želi tek tako da e odrekne najboljeg napadača, pogotovo što je Al Hila platio Vulverhemptonu 55 miliona za Rubena Neveša, a 42 miliona evra Laciju za Sergeja. Mitroviću ipak ugovor ističe 2026. godine i Fulam ne mora pod pronudom da ga prodaje kako bi zaradio. A, ne pristaje da srpska "devetka" bude jevtinija od Neveša.

 

 

Mitroviću se nudi ugovor kao i Sergeju, do juna 2026. godine, ali za sada niko ne špekuliše sa visinom plate. Zna se da je Sergej pristao na skoro 90 miliona evra za tri sezone, pa može samo da se predpostavi da bi i "Mitrogol" mogao da inkasira i više novca od saigrača iz reprezentacije Srbije.