Premijer liga

Al Hilal uz Sergeja želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2023 10:59
Al Hilal uz Sergeja želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu! Tanjug/Zac Goodwin/PA via AP

Al Hilal iz Saudijske Arabije prema pisanju medija želi posle Sergeja Milinkovića Savića da dovede Bernarda Silvu iz Mančester sitija i Aleksandra Mitrovića iz Fulama! Svetsko tržište igrača nikad nije imalo ovakav tok od kada je Saudijska Arabija odlučila da uloži nekoliko milijardi evra i pokuša posle Kristijana Ronalda da dovede najbolje igrače današnjice.

Neki su im poput Lionela Mesija zahvalili na milionima, mnogi su poput Karima Benzeme, pa i Sergeja Milinkovića Savića odlučili da novac stave pre sportskih izazova. Zato i ne čudi vest da Al Hilal, koji je juče postigao dogovor sa Lacijom oko obeštećenja (50 miliona evra) i Sergejom (20 miliona evra po sezoni), želi da dovede Bernarda Silvu iz Mančester sitija, kao i Aleksandra Mitrovića iz Fulama. 

 

 

Kad je Mitrović u pitanju za sada je sve u sferi raspitivanja, ali zato su poznate sve cifre za Portugalca. Naime, Al Hila želi da plati Mančester sitiju 70 miliona evra obeštećnje i nudi igraču trogodišnji ugovor vredan 150 miliona evra! 

Za sada je Al Hila, uspeo da dovede trenera Žorža Žezusa, te Portugalca Rubena Nevesa i štopera Čelsija Kalida Kulibalija. Italijani bruje da je transfer Sergeja Milinkovića Savića pred realizacijom, ali kada je Bernardo Silva u pitanju teško da će ga privući čak i ovakvom multimilionskom ponudom jer je već odbio dve od ovog kluba. Igrač želi da bude bliže Portugaliji, zato je i dve godine pre isteka ugovora poželeo da ode u PSŽ ili Barselonu.

 

 

Mitrović je glavna napadačka poluga Fulama, u najboljim je godinama i pitanje je koja bi to suma novca mogla da ga privuče. Sve ima svoju cenu, ekipe iz Saudijske Arabije za sada nude ono što malo ko može na planeti.