Nikola Jokić

Nikola Jokić preuzeo krivicu za poraz od Hjustona: Ne pamtim kada sam imao osam izgubljenih lopti

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.04.2023 16:00
Nikola Jokić preuzeo krivicu za poraz od Hjustona: Ne pamtim kada sam imao osam izgubljenih lopti Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denvera doživeli su neugodan poraz od Hjustona (124:103) i tri kola pre kraja regularnog dela sezone, ugrozili vodeću poziciju na Zapadnoj konferenciji, gde sada imaju dve pobede više od Memfisa.

Srpski reprezentativac i centar Nagetsa imao je dabl-dabl učinak sa 14 poena, 10 skokova i četiri asistencija, ali je takođe imao osam izgubljenih lopti, zbog čega je bio naročito kritičan na sebe posle utakmice.

"Dobro smo počeli meč, ali smo potpuno izgubili kontrolu u drugom poluvremenu. Čak i kada smo stvarali otvorene šuteve, promašivali smo, bila je to jednostrana utakmica - promašivali smo i bacanja, oni blokirali šuteve, skakali nam u napadu", rekao je Jokić i dodao:

"Počinjem od sebe, imao sam neke izgubljene lopte. Ne nemarne, lopta mi je udarila u nogu, ali izgubljene lopte koje mi se inače ne dešavaju. Ne znam šta je uzrok, moramo da budemo bolji kao grupa. Osećao sam se dobro fizički, ali nisam igrao dobro, videćemo", izjavio je Jokić.

Rezultatska klackalica viđena je tokom većeg dela susreta, da bi poslednja ekipa na Zapadu napravila, ključnu razliku u odlučujućoj četvrtini, kada je na krilima Grina i Portera i definitivno odlučila pobednika.